Club Deportivo Palafolls
  19 Noviembre 2011

ALEVÍN A - C.F.TORDERA B  7 - 4

Partit amistòs, el jugat aquest mati contra els nostres veins de Tordera, aprofitant la aturada per la retirada del Hostalric. Ha estat un partit lluitat amb victoria final per el nostre equip per 7 a 4. LO positiu el haver remontat un 0 a 2 en els primers 5 minuts, i lo negatiu, haver sortit tant freds al començament del partit. La setmana que be, contra un dels liders de la lliga, el Cassà, un equip molt fort que ens servirà per mesurar ele nostre equip. Avui han jugat: Alejandro, David, Nil, Marc, Gerard, Manu, Iker, Pol, Alex (1), Oscar (3) i Sergi (3). Us esperem a tots el proper dissabte a les 9.45 per donar anim i suport al vostre equip.

INFANTIL - R. BLANENC 3 -0

Partit molt complet contra el Racing Blanenc resolt per un contundent 5 a 1. Començem amb un 0 a 1 que no feia justicia al que es veia en el camp on el Palafolls dominava el centre de camp i estava molt segur darrera. Una jugada "assagaida" de corner serveix per empatar i d'aqui era qüestió de temps que entressin més gols. Seguim amb ESFORÇ i DISCIPLINA. NO subestimeu a ningú. RESPECTE per tothom. Ara a entrenar a tope i a seguir millorant. Gràcies als ànims que ens arriben des del Facebook.

VIDRERENCA - PREBENJAMÍ A

Hola,

Tela amb l'arbitre, suposu que tenim algu de confiança pels partits de casa, perquè jugar en el grup A, sense escombrar cap a casa tela marinera.

Primer partir de la segona fase, avui hem disputat un partit molt difícil amb la Vidrerenca.

Hem perdut en la primer quart 3-0 amb un pena màxima assenyalada en contra molt discutible, segon quart 2-1 i el quart part 3-2 , en la tercer hem empatat 1-1. El resultat final de 9 a 4, un resultat que no demostra la lluita i el bon joc de l’equip.

Destaquem la dificultat del grup i el rigor de l’arbitratge que hem patit. La nota desagradable la lesió de l’Erik que acabat el partit amb un fort cop al genoll sense que l’àrbitre hagi pitat res.