Club Deportivo Palafolls
  10 Marzo 2012

OLIMPIC MALGRAT B - ALEVÍN A  2-4

El més important han estat els 3 punts més que han anat al nostre sarró i seguim lluitant per la quarta posició. Partit poc brillant, però lluitant molt a cada part del camp. Davant, un equip lluitador que s'ha avançat en marcador, però a partir d'aquí, ja hem controlat el partit i li hem donat la volta al marcador fins arribar al 2-4 final. Han jugat: Alejandro, David, Manu, Gerard, Marc, Nil, Iker, Alex. Pol(1), Oscar(1) i Sergi(2).

David.

Infantil Palafolls 4- Cuatro Vientos 3.

Remuntada i victòria.

Aquest cap de setmana ens enfrontem a un equip que a la pretemporada se'l va guanyar a casa per 5 a 3 i a la 1ª volta de la lliga a Blanes per 0 a 3. Això feia preveure que podria ser un partit accesible. Res de res. El Cuatro Vientos s'avança en els primers 20 minuts de joc per 0 a 2, més per facilitats oferides per l'infantil del Palafolls que pels seus mèrits. Menció especial al segon gol encaixat, ja que els nostres jugadors confonen la regla de saque de porteria, que no es pot tocar la pilota fins sortir de l'àrea amb un passe del propi porter amb el peu, que si que es pot tocar. Conclusió: Gol de l'equip visitant. Una pena. Alguns canvis fets com sempre per donar minuts a tothom, fan canviar la dinàmica del partit i es marca el 1 a 2 que ens envia al vestidor. A la repressa, es troben els espais a la defensa avançada del Cuatro Vientos i es marquen 3 gols que capgiren totalment el marcador. Quan faltaven 5 minuts, tornem a regalar una pilota al voral de la nostra porteria que es converteix en un penal en contra que fa el 4 a 3 definitiu. S'ha treballat força, s'ha corregut amb criteri i tot l'equip s'ha esforçat. Gràcies a això, s'ha guanyat tot i que en moltes ocasions no hem fet les coses com les fem als entrenaments. I és ben curiós que s'està entrenant millor que com surten els partits. Siguem perseverants i seguim entrenant a tope. Ja arribaràn els partits que ens surti tot bé. Bona feina nois.

ALEVIN B 5-7 CUATROVIENTOS

No pudo ser y no logramos la victoria contra el Cuatrovientos, pero hicimos un gran partido y sólo por culpa de algunos errores puntuales no conseguimos la victoria, demostramos que estamos al mismo nivel que el equipo que va en octava posición y eso es lo mas importante , hay que reflexionar y pensar que en la primera vuelta este equipo nos ganó por 10-0 y que ahora nuestros chicos juegan al mismo nivel, por lo tanto considero un logro muy importante el juego realizado por el equipo y hay que pensar que muchas veces los resultados lo determinan jugadas puntuales (errores nuestros y erroes del arbitro) que a todos nos hubiera gustado que se decantasen a nuestro favor aunque no siempre es así.
El analisis global del encuentro, al menos para mí, es que hemos mejorado mucho y aunque vamos los penultimos estamos al nivel de los equipos que van a media tabla.

Jugaron: ALEXANDRE, OSCAR(2), NOEL(2), ADRI L., JUAN, ERIK, CARLOS(1), ADRI Q., POL, ALEJANDRO y MARIO.