Alineació Palafolls: Uri, Juan Pendas, Carles, Alex, Manu, Isaac; Joan León, Marc M., Adri, Raúl, Paju

També van jugar: Lambor, Gerard, Víctor, Jordi i Enric

Gols : 0-1 Manu 22’, 0-2 Raúl 46’, 0-3 Raúl 59, 0-4 Víctor 76’.

Aquesta setmana varem viatjar a la població veïna de Malgrat per jugar contra l’Olímpic.

Les coses no començaven bé, ja que Sergi notava molèsties a l’escalfament i havia de deixar, per precaució, el seu lloc sota pals a Uri. El partit començava amb un Palafolls que volia portar la batuta del joc, però que un cop i un altre es trobava amb que la duresa rival tallava el joc a base de constants entrades, algunes d’elles perilloses.

En una entrada per banda sorprenent a la defensa local, Manu,  arribava sol a porteria i batia al porter local establint el primer gol del matx. Tot i el gol, el partit va seguir el mateix guió fins que passada la mitja hora, Paju era objecte d’un clar penal que suposava la segona groga del defensor malgratenc. Durant les protestes el capità local va veure la vermella directa i l’Olímpic es quedava amb nou. Carles no va poder transformar des de els onze metres. I amb un mínim 0-1 s’arribava al descans.

Només saltar al terreny de joc, en una bonica jugada Raúl feia el segon gol del Palafolls, i quinze minuts després en una jugada molt semblant tornava a quedar davant del porter superant-lo novament. El partit ja semblava encarat, però els malgratencs no van baixar el seu joc, interrompent constantment amb faltes els atacs visitants. Tot i això Víctor rematava el partit amb el quart gol a quinze del final.

La setmana vinent ens visita el Tordera B, en el que sembla que serà un segon derbi consecutiu molt apassionant.  El partit serà com sempre a les 17.15h, esperem que el camp s’ompli. Us hi esperem

ALEVIN B         8-6      CAN FORNACA

Este partido tiene dos lecturas, la positiva es que ganamos, se crearon muchas ocasiones de gol y marcaron jugadores que habitualmente no lo hacen, esto es importante para subir la moral y la confianza de dichos jugadores.
Por otra parte el encajar 6 goles ante un rival tan flojo resulta preocupante y vamos a tener que trabajar en defensa mucho mas fuerte para poder rectificar.
Los goles los marcaron a pares POL(2), Alejandro(2), Cristian(2) y Oscar(2).
Hay que seguir trabajando y esforzandose en los entrenos a tope para conseguir resultados positivos.

Jugaron: ALEXANDRE, ADRI L.,CRISTIAN(2), ERIK, OSCAR(2), NOEL, IVAN, ADRI Q., POL(2), ALEJANDRO(2), JUAN y CARLOS .

BENJAMIN B -U.E.CABRILS 12-0

Buenas tardes,hemos comenzado esta temporada con una contundente victoria frente al Cabrils,perteneciente  a la primera jornada de la liga 2011-2012.Victoria final con un resultade de 12-0.En lo referente al partido,tememos varias cosas a comentar:en primer lugar felicitar a todos los jugadores por su esfuerzo y entrega.Enhorabuena a todos,los dos primeros cuartos fueron a un nivel bueno,tanto en posiciones en el campo,como lo referente a movimiento del balon.Tercer cuarto,algo menos de efectivo,pues las posiciones habia un momento en que parecian que no existian,asi como el juego con y sin balon.En la ultima,mas de lo mismo a pesar que el resultado,invitaba a un mero tramite pues ya estaba totalmente decidido  a  nuestro favor.En segundo lugar:esto n o es mas que el principio,pues en una proxima jornada  al igual n os toca sufrir,mas que en esta por ello y para ello,los jugadores y entrenadores tenemos que seguir trabajando ya que despues del esfuerzo tendremos nuestra recompensa.Gracias  a los jugadores,gracias a los padres y madres que desde la grada nos daban todo el animo posible para poder seguir jugando.

Javi
.

JUVENIL -Esc. Vidrerenca 8-2

Gran inicio de liga, esto nos tiene que dar mas animos , el juego no fue brillante ya que jugamos a rachas y creo que por debajo del nivel que puede llegar a tener este equipo, la Vidrerenca un poco flojos y se pudieron llevar unos cuantos mas.
PD las decisiones para el equipo las tomo yo y unas veces lo puedo hacer bien y otras mal, asi los que se hayan enfadado que se les vaya pasando el enfado, que el que tiene que estar enfadado es Jesse y el chaval no ha dicho nada

INFANTIL - U.E.MAÇANET  3 -6

Debut amb derrota per 3 a 6 davant d'un Maçanet amb una gran presència física en gairabé tots els jugadors, acompanyat per dosi de tècnica. Durant els primers 20 minuts , el Palafolls rep 2 gols més per facilitats donades a l'adversari que per mèrits del rival. Però jugant a futbol, combinant passes i intentant sempre donar el màxim s'aconsegueix donar la volta al marcador i arribar a posar-se 3 a 2. I aquí es van acabar les piles. Dos jugades seguides en acció de pilota aturada d'estrategia capgiren de nou el marcador col·locant un dolorós 3 a 4 que trencava tots els ànims dels jugadors locals. Tot i això, no es va perdre la cara al partit, es va lluitar fins l'últim minut i es van rebre dos gols més quan ja es van volcar sobre l'àrea del Maçanet que va saber aprofitar les ocasions. Es perd, però amb el cap ben alt i fent les coses ben fetes. Seguirem treballant i bon partit a tots.
Van jugar pel Palafolls: Guillem, Hamed, Francesc, Dani Gómez, Pau, Joan, Ayoub 1 gol, Jordi, Oscar 1 gol, Willy, Raúl1 gol, Andreu, Gerard, Dani Caro, Zacki, Toni, Pitirra

E.F.ARBUCIES  -  ALEVÍN A  4 -4

Mala primera part, bona segona part, aquest és el resum d' un partit que ha pogut marcar el punt d' inflexio de la temporada, varem sortir be, movent la pilota, però en un corner mal defés, amb un rebuig no cobert i un xut des de fora l'area el EFA es va posar tres a cero al marcador, no era un resultat just, però ja se sap que el futbol és aixi. A partir d' aqui, vàrem apretar en defensa, una mica més d' encert davant i en el tercer quart vàrem aconseguir l'empat 3, amb gols de Pol, i Sergi(2)(el segon gol ejecutat amb molta técnica), i així vàrem arribar al quart quart, quan de nou una nova badada de marcatge permetia a l EFA avançar-se i a falta de tres minuts i de falta Nil, va empatar el partit per el Palafolls de manera més que justa veient el partit realitzat. Creiem que anem a més, i que si seguim aixi recuperarem en un parell de setmanes el to físic que es necesita.

Hoy habia 4 visitantes (5 clics a subpáginas) ¡Aqui en esta página!