Club Deportivo Palafolls
  7 Enero 2012

ALEVÍN A  - C.F. SILS B   4  -  2

Primer partit del 2012 i primera victoria en un mati molt fred i despres de festes. Els nostres jugadors han lluitat molt, pero el partit ha quedat una mica deslluit per la actitud de alguns pares del equip rival, que s'han dedicat mes a criticar al arbrit i als nostres jugadors, en comptes de animar al seu equip. I potser si, aquest cop, l arbrit s'ha equivocat en un penalty, pero tambe s'ha equivocat en altres accions en contra nostre, pero el q no podem fer els pares i entrenadors es insultar o presionar al arbrit perque no ajudem en res al seu treball. Aixi que nomes dire que ens mantenim a la quarta posicio amb el nostre futbol, potser no som el Barça, pero tampoc ho pretenem, perque el que desitgem com a equip es esforç i voluntat i hi hauran dies que ho farem millor que altres, pero sempre lluitem. El merit es d' ells, dels jugadors, i si nomes hem perdut 2 partits a la primera volta, sera per algo, no? Han jugat: Alejandro, David, Marc(1), Nil, Oscar, Gerard, Manu, Pol(1), Alex i Sergi(2).

David Vilaró.

ALEVIN B  -QUART D  2 - 2

Feliz año nuevo a todos !!!, ya estamos otra vez al pie del cañon, despues de estas fiesta navideñas hay que ponerse las pilas y pelear mas que nunca para ver si podemos conseguir algun resultado positivo.
Este primer partido del año nos ha dado el primer punto ,pero lo que no ha cambiado es la mala suerte que tenemos, creo que jugamos un buen partido y a pesar de jugar practicamente mas de tres cuartos dentro de su campo no conseguimos ganar.
Tres palos, un penalty no pitado, un penalty en contra que no era y el gol que siempre regalamos, hicieron que no consiguieramos la primera victoria. Bueno no me quejo mas porque ya me estoy pareciendo a Maurinho.
La actitud de los muchachos fue bastante positiva, se luchó un poco mas de lo que en ellos es habitual y eso se nota. tambien se notó que solo tuvimos que efectuar tres cambios y eso es muy importante a la hora de no romper el equipo.
Llegamos al descanso con un 1-0 a favor, gracias a un gran gol de Oscar, pero en el tercer cuarto el Quart dio la vuelta al marcador consiguiendo el 2-1, fue de nuevo Oscar quien a falta de 5 minutos consiguió otro gol y logramos empatar un partido que con justicia trendriamos que haber ganado.

Jugaron: ALEXANDRE, ADRI L., NOEL, OSCAR(2), ADRI Q., POL, IVAN, JUAN, MARIO, y ERIK

Jose.

INFANTIL  -  U.E.CALEDES  0  -  5

Nova derrota contra un dels equips capdavanters del grup. Però això és secundari. El més important és que per fí hem jugat durant gairebé 40 minuts a futbol. L'equip s'ha ofert continuament i s'han vist moltes jugades jugant la pilota controlada des de darrera. Això és futbol. Tothom ajudava al atacar i al defensar. En un rebuig s'encaixa el primer gol i després,mica a mica, l'equip s'ha buidat i han arribat més gols en contra. 0 a 5, però aquest és el camí. Seguim treballant amb PERSEVERÀNCIA, DISCIPLINA, COMPROMÍS I ENTUSIASME.