Club Deportivo Palafolls
  12 Noviembre 2011

ALEVÍN A - OLOT  4 - 3

Com ens agrada patir, ja venim repetint varies setmanes que patim massa, que desaprofitem moltes ocasions clares de gol, que no tanquem be els partits i que quan ens sentim una mica presionats entreguem amb massa facilitat la pilota al contrari. Avui ens en trobat un equip molt ben posicionat, que ha jugat be la pilota i amb un parell de individualitats prou bones. Pero un bon treball en defensa ha fet que no ens fesin massa oportunitats. Al final resultat, creiem, que just amb un 4 a 3 a favor dels nostres, que ens permeten seguir a la zona alta. El proper partit oficial sera contra el Cassà, un equip molt fort pero segur que no els hi sera fàcil sortir d'aqui amb algun punt. Han jugat: Alejandro, David, Manu, Oscar(1), Nil, Marc, Alex, Gerard(1), Iker, Pol i Sergi(2). Les 3C!!!
David Vilaró

CA LAGUIDO B - ALEVIN B  7 - 6

A punto estuvimos de conseguir puntuar o incluso de haber ganado un partido muy competido y que fuimos a remolque del resultado durante la mayor parte del encuentro.
El primer cuarto acabó con el resultado parcial de 2-3 con un juego en ataque superior al de Ca Laguidó, los dos primeros goles de Oscar y el tercero de Juan pudimos neutralizar los dos goles que nos marcaron gracias a dos tremendas pifias defensivas.
El segundo cuarto aflojamos en ataque y en defensa seguimos cometiendo errores de novatos y el resultado es irse al descanso con un 6-3 en contra.
En el tercer cuarto se jugó si fallos en defensa y acortamos distancia al materializar una falta directa lanzada por Noel. 6-4
El último cuarto fue de dominio nuestro volcados en busca del empate y con ganas de victoria, Noel puso el 6-5 en el marcador, pero el futbol es caprichoso y de una jugada que parecia el empate a seis se produce un contraatque que nos deja en 7-5, aún así volvimos a marcar,de nuevo Noel 7-6 . Fue una lástima porque nuestros goles fueron elaborado y consecuencia del acierto en ataque.
mientras que por lo menos 4 goles del Ca Laguidó fueron regalos nuestros.
A destacar el gran partido realizado por Noel , y en conjunto hemos ganado en intensidad y espiritu de lucha un poquito, hay que seguir mejorando para conseguir victorias.

Jugaron: ALEXANDRE, ADRI L., CARLOS,ALEJANDRO, OSCAR(2), NOEL(3) , ADRI Q., POL, JUAN(1), MARIO, CRISTIAN e IVAN .

CUATRO VIENTOS F.C. - INFANTIL   0 - 3

Primera victoria fora de casa davant d'un dels equips de la part baixa de la classificació. El partit comença per primer cop en tota la temporada amb un gol del Palafolls. La dinàmica feia que el Cuatro Vientos no passes del mig del camp però el Pala tampoc materialitzava les jugades en un segon gol que donés màxima tranquilitat. Finalment el gol va arribar a la 2ª part juntament amb el tercer deixant el marcador en el definitiu 0-3. Ben ordenats i amb les consignes clares. DISCIPLINA I ESFORÇ. Amb això seguirem guanyant.

Hoy habia 45 visitantes (63 clics a subpáginas) ¡Aqui en esta página!