Club Deportivo Palafolls
  24 Marzo 2012

U.E.OLOT -  ALEVÍ A  5 -  6

Que podem dir? Dos partits dintre d'un, una primera part prou bona , amb un bon inici; col·locant-nos 3 a 0 en 10 minuts, i després partit toal per el Olot, que com va fer a la primera volta, juga un futbol de molt de control, i amb molt de criteri ha jugat els quatre quarts, sense perdre mai la cara al partit. Sense possibilitatde de molts de canvis, hem tingut que jugar molt presionats físicament, i defenen el marcador en l'últim quart dintre del nostre camp. El més positiu son de nou els tres punts que ens hem emportat que ens fan conserva la 4ª plaça a 4 punts del 3er. Resultat final 5 a 6 per el Palafolls.
Han jugat:
Alejandro, Manu, Gerard (1, esplèndid gol a la sortida d'un corner), Alex, Marc, Oscar(1, des del mig del camp)Iker i Sergi (4, el 3er el millor d'ells eamb un xut des de fora de l'area)

David.

ALEVIN B 12-4 CA LA GUIDÓ

Esta semana no hubo pájara, nos jugabamos unos puntos muy importantes para intentar salir del pozo y no dimos opcion en ningun momento. Los niños lo hicieron muy bien , jugando fácil y triangularon mas que nunca, buscandose entre ellos y finalizando las jugadas con un elevado porcentaje de acierto.
La pena es que la semana pasada nos dejamos tres puntos importantisimos en Sils, y ahora va a ser muy dificil salir de las ultimas posiciones.
Los tres próximos partidos van a ser muy dificiles y tendria que ocurrir un milagro para poder puntuar.Pero... todo es posible si ponemos ganas.

Jugaron: ALEXANDRE, OSCAR(4), NOEL(2), ADRI L.(2), JUAN, ERIK, ADRI Q.(1), POL, CARLOS (3) y MARIO.

C.F.CELLERA  -  PREBENJAMÍN A  5-1

El sábado jugamos un mega partido, perdimos al final peo plantamos cara al primero de grupo La Cellera de Ter.
El resultado final de 5 a 1, primer cuarto 0-0, segundo 1-0, tercero 1-0 y el cuarto 3-1, con un penalty en contra y un arbitraje casero. Lastima la fortaleza física de la cellera.
Pero demostramos que en esta segunda vuelta las cosas han cambiado para bien.

Palafolls 5- Riells i Viabrea 0.
Bon joc i gols.

L'infantil jugava aquest diumenge contra el penúltim classificat del grup. Després de perdre inesperadament la setmana passada contra el Racing Blanenc, s'esperava aquest partit amb ganes de tornar a sumar 3 punts però sobre tot, d'oferir un bon joc i gaudir jugant. Objectiu complert. Des del primer minut es van fer les coses com s'entrenen, buscant els passes entre líneas o en diagonal quan calia. Es creaven moltes ocasions i era qüestió de temps que arribessin els gols. Llástima que no van ser més però de nou treballant així l'equip creix.